Dato og tid.

Land som besøker meg i dag.

søndag 20. juli 2008

Mer fra gåturen. More from my walk.


Bringebæra er i ferd med å bli rød.
The raspberries are getting red.

Røsslyngen kommer også med sine fine farger.
The heather' s also coming...

Denne står i mitt blomsterbed.
This one grows in my flowebed.

Posted by Picasa

10 kommentarer:

GundaM sa...

Takk for titten inne hos deg. Sikkert fint vær på fosen og idag? Endelig kom den etterlengtete sola til nord trøndelag.Nesten så vi går i sjokk;)

Sommerklemz

~~randi~~ sa...

Begynner det å bli røsslyngtid igjen, ja? Det er så vakkert, det pleier jeg å plukke hvert år:) Flotte bilder her, det er bra sikkert. Og at du har strikket så masse sokker med selbumønster - det synes jeg er koselig. Har ei farmor som sitter konstant med strikketøyet, og hun er fra Selbu - så dette mønsteret kjenenr jeg:) Fortsatt fin kveld til deg! Klemmer**

eba sa...

Så mange nydelige blomster du så på turen din! Jeg må ta meg i å være så opptatt at jeg ikke legger merke til blomstene rundt meg - ikke engang de i hagen vår... :( Men bringebæra har vi oppdaget, og ungene stopper ved alle bringebærbusker og spiser litt før vi går/sykler videre :D
Jeg elsker også blåklokker, nydelige!
Flotte selbusokker du hadde strikket, da! Og så 20 par!!! wow. Jeg tror jeg har strikket en sokk i hele mitt liv *rødme*
Håper du får en flott uke, og at "noe" kommer ramlende ned i din postkasse snart :D ;)

joan sa...

The flower in your flowerbed is so pretty. I love going on walks with you.

Donna sa...

Everything is really starting to bloom!! Happy day sweetie!hughugs

Huset i skogen sa...

Takk for at du kom innom en tur på bloggen min! Gøy å oppdage nye trønderbloggere, så måtte innom deg å se. Utrolig mye fin blomster du har tatt bilde av. Røsslyngen har ikke begynt å blomstre her enda, men det blir vel. Håper bare sola kommer tilbake nå, så vi får litt varme igjen. Dessuten har jeg lyst på litt blåbær, men det mangler litt på at den er skikkelig bål enda.
Ønsker deg en fin dag videre!

Lene sa...

Nei, jasså, ja... Så du strikker sælbuvotter og sokker! Ååå, de er såå flotte! Min kjære bestemor strikket og strikket på disse. Vi er stor familie, og behovet ble visst aldri helt dekket. Du, vet - så forsvinner en vott, eller en sokk. Hun var en kløpper, altså. Men vet du - sånn var det vi forsto at hun begynte å plages av demens - hun hoppet over masker og strikket feil.

Hehe, men min kjære, smarte bestemor visste råd - hun begynte bare å strikke ensfaget ;) Desverre fikk hun slag, og de siste årene av livet kunne hun verken snakke eller strikke. Men hun glemte heldigvis aldri å smile!! Åååå, nå ble jeg så nostalgisk her. Vi hadde så utrolig godt og nært forhold, skjønner du. Jeg var første barnebarnet hennes (siden kom det mange fler). Alle regnet med jeg skulle ha en tøff reaksjon under minnestunden for henne. Men jeg satt altså bare å smilte - og kjente sånn en enorm ro og takknemlighet for alt det denne lille, store damen hadde gitt meg på livets vei.

Hehehe, og du har hatt en finfin vei, du og ser jeg. Herlige blomster. Vi må jo bare nyyyyte verdifulle sommeren, ja. Og den hekken til naboen din likte jeg ekstra godt :)

Ha en finfin kveld :)

goood klem fra meg som snaaart begynner FERIE!!! Juhuuu :)

Marie sa...

Nydelege blomar du har foreviga då du gjekk tur :)

Ha ei fin veke :)

eie sa...

Skal si du har vært aktiv med turgåing,mange fine blomsterbilder
har du tatt også.
En fin uke ønskes deg,klem fra meg.

Sharon sa...

What a gorgeous walk! The flowers are amazing! Thank you for sharing the pictures!

Have a great day!

Hugs, Sharon

VELKOMMEN TIL MIN BLOGG. TAKK FOR AT DU SER INNOM.
VELCOME TO MY BLOG! THANK YOU FOR VISITING ME!