Dato og tid.

Land som besøker meg i dag.

torsdag 11. september 2008

Gammel kaffekvern.


Denne gamle kaffekverna hadde vi med fra min manns
barndomsheim. Jeg har aldri brukt den, den står bare til pynt.
Men det går an å bruke den.

Posted by Picasa

9 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig den var. Jeg kan huske at det var kaffekvern både hos farmor og i mitt barndomshjem, men jeg vet de dessverre ikke hvor de ble av. Takk for hyggelige kommentarer i bloggen min :-)

Donna sa...

You should use it! They are great!!hughugs

Anonym sa...

Det er fin. Vi har også en gammel en herhjemme. Jeg fik den af mormor, da jeg var barn og jeg nænner ikke at skille mig af med den.

Den virker stadig ;-)

Anonym sa...

Den var kjempefin! har ei gammel kvern jeg også - det som er så morsomt med den er at den heter EVA, som min mor, og at jeg har fått den nettopp av henne:) Ha en fin torsdagskveld! Klemmer**

Besta sa...

Hei.. det er noe på bloggen min som du må se...Kan du gjette hva det er?? =¤))

Hilsen Bodil F.T. sa...

Vet du hva? Neste gang jeg kommer på besøk, må du servere gammeldags kokekaffe laget av kaffe som er malt på den gamle kverna!!

Da kommer nok praten til å gå lett da ;)

Anonym sa...

Hei på deg lille meg , og takk for alle de koslige hilsene på siden min.-Så fin den kaffekverna var,og så kjekt at den kan brukes enda .Har du prøvd den på noen av alle de spennende kaffebønnene vi kan få i butikken nå?.

Michele sa...

Ah, I used to have one as a child when I grew up... I loved it and it worked great. I am sure it still works very well. I miss using those still but my hands are getting tired so it's nice to have the electric ones now!
Very nice.
Mountain Retreat

Anonym sa...

Takk for besøk på bloggen min. Flott kaffekvern du har. Det er så koselig med slike gamle ting som har vært i familien, synes jeg.

Jeg har jeg en kaffekvern som oldefargen min laget i bryllupsgave da farmor og farfar giftet seg i 1938. Den står også til pynt. Tror jammen jeg må blogge om den en dag.


Powered By Blogger
VELKOMMEN TIL MIN BLOGG. TAKK FOR AT DU SER INNOM.
VELCOME TO MY BLOG! THANK YOU FOR VISITING ME!