Dato og tid.

Land som besøker meg i dag.

mandag 15. september 2008

På tur til Italia 2005 sammen med min svigerinne.

Glassblåser i Murano. Murano er øy utenfor Venezia.
Dette er fra Colosseum.
Dette er trolig fra Roma, men jeg er ikke helt sikker.
Dette er svømmebassenget på et av hotellene i bodde på.
Fra Verona. Julies veranda. (Fra Romeo og Julie)
En av gondolene.
Fra en gondoltur i Venezia. Brua tror jeg heter "sukkenes bro".

Dette er fra Peterskirka i Roma.

11 kommentarer:

Pernille's ting og tang sa...

Heisan:)

Så koselig at du stakk innom på bloggen:) Og tusen takk for en kjempekoselig kommentar. Du vet, det varmer et hjerte:)

Og for en hærlig Italia-tur du har vært på. Heldige du! Der skulle jeg så gjerne ha vært. Snakket faktisk med gubben om det i helga;) Man må jo lufte ideer om slike reiser i små posjoner;) Og han var ikke uvillig nei. Men når? Ja det vet jeg ikke. Vi med hund er kanskje sånn som dem med små barn. Men med planlegging går sikkert alt bra:)

Og jeg fikk jo ikke mindre lyst til å reise etter å ha sett på bildene dine. Det ser jo ut som de deiligste eventyr. Nei, no ga du meg mere inspirasjon til å gi gubben litt flere Italia-vyer;)

Natti natt og ha en hærlig uke:)

Lene sa...

Heeei på deg :)

Ja, strikking kan visst virkelig være farlig, hehe. Morsom filmsnutt under her.

Og du, din heldiggris som har vært i Roma. En drøm av en by, har jeg forstått, men det er jo fint å ha det til gode også. Vi elsker jo å farte langs landeveien, men neste år går vi med småplaner om å feriere til sjøs. Vi får se.

Så koselig med så mange "velkommen igjen" hilsninger. I tillegg til at jeg har vært mye opptatt, har også pcen min vært til service - og etter over en måned (!!!) fikk jeg omsider ny - endelig.

Hahahaha - så du synes ikke synd på meg med mine ekstra kilo ;)) Nei, jeg er igrunnen enig. Naturen er urettferdig på det området, og jeg har tidligere alltid vært heldig å kunne spise stort sett det jeg har villet uten å legge på meg - men det skulle visst ikke vare evig. Men jeg har det veldig godt og lever sunt med bra kosthold og mosjon.

Og så er jeg så enig med deg vedrørende the big bang. Ingenting kan komme av ingenting! Ergo må der stå høyere makter som ikke vi er i stand til å forstå bak. Barnetroen har blitt min knagg å henge dette som jeg ikke forstår på. Enkelt, godt og trygt :)

Ha en finfin dag - og ikke finn på å begynne å strikke ;)))

Goood klem fra meg :)

Forgjengelige ting sa...

Så flotte bilder du har fra turen til Roma. Du er en bereist dame, Brit. Lurer på hvor du tar turen neste gang???
Kos deg på mandag!!

Anonym sa...

Flotte billeder, det er så dejligt at rejse ;-)

Marie sa...

Flotte bilde frå Roma! Ser at du har fått ein flott tur :)

Skulle gjerne vore der ein gong eg også. Har helst reist i Norge eg, men kanskje det blir ei endring på det no når me ikkje skal mjølke to gonger om dagen lenger.

Ha ein fin dag :)

Fjordheim sa...

Hei. Så fine bilder fra Roma. Der skulle jeg gjerne vært. Men har så mange steder jeg gjerne vil til, så det tar nok litt tid før jeg kommer dit.
Ja jeg syns det er helt greit at folk er uenige med meg, men jag syns godt de kan skrive under med et navn,eller blogg visst de har det. Ble nok litt revet med siden jeg ikke har opplevd å få negative kommentarer tidligere. Kommer nok bare til å la det passere i stillhet neste gang, eller kanskje rett og slett slette alle annonyme kommentarer. Men så har jeg noen som jeg kjenner som ikke har blogg, og det er litt dumt å stenge de ute.
Får nå se.
Ha en riktig god kveld :)

Donna sa...

Looks like you had a Lovely time sweetie!! The pictures are Wonderful!! Happy night and thank you for all your prayers!!hughugs

Steinbokkjen ;o) sa...

No fekk eg lyst å reisa t Italia.... Roma står høgt på listå!!
Tusen takk for kommentaren! Go ord varma alltid! Ha elles hatt kjempe opptur den sista vekå, å da e berre so hææææærle!

Du finn award t deg i bloggen min!
Kooooz deg!

Anonym sa...

Nydelige bilder fra et vakkert land:) Skulle gjerne vært der på ferie - har bare vært der sånn "fort og gæli", jeg. Du; Det ligger en liten hilsen til deg inne hos meg:)Ha en fin tirsdagskveld! Klemmer**

Anja-Elin sa...

Så kjekt å sjå bilder igjen fra Italia! Vi var der i sommer, har nokre bilder på bloggen min fra både Verona og venezia, blant anna :) nydelige byer!! :) Flott blogg :) ha ein fantastisk fin kveld!

somdagenegaar sa...

Hei!
Har vært innom bloggen din og lest nye og gamle innlegg. Mange fine bilder. Det var så koselig å se bildene fra Roma, kjente igjen alle motivene. Var der på en ukes tur for 2 år siden sammen med mann og sønn.Bodde ikke på hotellet med bassenget, men vi hadde "italiensk aften" på restauranten der, Marco Polo (ved Gardarsjøen?). Mulig vi har reist med samme selskap.
Ser at du har vært i Tromsø på årsmøte. Kanskje jeg skulle meldt meg inn i denne foreningen, men det er ikke lokallag her.
Kommer nok til å besøke bloggen din igjen.
Vennlig hilsn

VELKOMMEN TIL MIN BLOGG. TAKK FOR AT DU SER INNOM.
VELCOME TO MY BLOG! THANK YOU FOR VISITING ME!