Dato og tid.

Land som besøker meg i dag.

søndag 23. mars 2008

Denne dokka tilhører min mor.


Igjen har jeg besøkt min mamma, og jeg finner
stadig noe interessant å fotografere når jeg er
der. Denne gang falt mine øyne på denne dokka.
Kjolen har isydde perler. Søt, ikke sant? Posted by Picasa

8 kommentarer:

Sharon sa...

Oh, she is so cute! How wonderful that she belonged to your mother. I hope that you have a blesssed Easter Meg!

He is Risen!!!!

Hugs, Sharon

Anne-Berit sa...

Så nydelig dokke det var,og kjolen hennes var flott.Ønsker deg en fin 1.Påskedag,klem fra meg:o)

Forgjengelige ting sa...

Fint foto av fin dokke! Jeg tenkte på deg i går, at du var ut og kjørte på glatte veier. Godt at du er trygt hjemme igjen!

Jesus lever!!

Noralill sa...

Hei på deg! sjølvsagt kan du kopiere oppskrifta, værsågod kjære bloggvenn! Ei flott dokke du har bilete av, den minner meg om ei oppgåve eg skreiv ein gong om slike dorull-dokker som var så vanlege tidleg på 60/70-talet...Mange som laga veldig flotte slike dokker, både med perler, hekling og strikking. Kjekt å sjå...

Tove sa...

Hei! Så koselig å høre fra deg og at du ville dele ryddehistorien fra dere flyttet fra gården til rekkehus. Det kan både være godt og vondt å rydde og kaste. Men nødvendig innimellom.
Jeg har bare hatt de to eldste (to gutter på 19 og 22) hjemme nå de siste dagene så det har vært helt greit og rydde og pusle med mitt. Det har ikke gått utover familiekosen. Guttene er opptatt med sitt likevel. Jeg har fått gjordt mye og det føles deilig. Jeg er systematisk anlagt og hvis jeg ikke har nogenlunde orden i sakene mine får jeg ikke helt ro i hodet heller.
Grunnen til at jeg nå har mye stående i kjelleren er at min far døde og mamma valgte etterhvert å selge huset og flytte til omsorgsbolig. Du kan jo tenke deg alt de hadde i eneboligen med full kjeller og loft. Jeg, som er glad i gamle ting og minner, tok med meg mye som de andre søsknene mine ikke ville ha. Nå har jeg innsett at jeg ikke har plass til alt og må velge å selge eller kaste/gi bort mye. Men nå skal jeg vente til snøen er borte og det blir varmere i været så er det igang med sortering og rydding i kjelleren også.
Ser at mammaen din har mange koselige ting som du viser bilder av. Den dokka var da fin!
Ha en fortsatt fin påske!

Donna sa...

What a sweet little doll!! Have a wonderful day!!hughugs

joan sa...

What a sweet little doll! I love things that have meaning to us. I have things like that also of ny Mom's. Not a doll but things that were hers.

Leigh sa...

She is adorable!!!!!

VELKOMMEN TIL MIN BLOGG. TAKK FOR AT DU SER INNOM.
VELCOME TO MY BLOG! THANK YOU FOR VISITING ME!