Dato og tid.

Land som besøker meg i dag.

tirsdag 22. april 2008

Nye sko.


I dag gikk jeg hen og gjorde noe jeg aldri hadde
trodd jeg skulle gjøre: Kjøpte meg sånne sko.
Egentlig synes jeg ikke de er fine, men de
er billige, og så ble jeg fristet til å kjøpe dem når
ei nabodame kjøpte maken.Posted by Picasa

14 kommentarer:

Forgjengelige ting sa...

Gøy!! Jeg har tenkt akkurat slik som deg: Slike sko skal jeg aldri kjøpe! Men nå har altså du kjøpt. Så da håper jeg du forteller om de er gode å gå i eller ikke ;)

Gratulerer med investeringen!!
Stilig slideshow du hadde da....

Anonym sa...

Hej Lille meg!. De er da fine. Man kan også købe dem her i Danmark. De er meget populære, måske fordi man går godt i dem. Jeg har endnu ikke følt mig fristet, men er på vej til at skulle købe nogle gammeldags røde træsko. Vi bor jo på en mindre landejendom, så det får jeg brug for i stedet for støvler her i foråret. Det er et fint slidesjov, du har fået. Dejligt at kikke på. Også tusinde tak for din hilsen. Er altid så glad for at høre fra dig. Klem herfra :-)

Nunne sa...

Jeg har også sånne, haha....just maken! Og et par røde...knall røde. Køpte dem nettopp på Nille til under femtilappen. GOD å gå i, spør du meg!
Det var godt noen sendte deg et dikt til trøst på dagen du mintes din kjære. Det er alltid vondt å miste noen, sjøl om det har vært sykdom ei tid. Døden er så endelig. Men så står det at vi skal ikke sørge som de som ikke har håp.. Det er sant, Vi har håp og tro på å møtes igjen! Det er løftet vårt! Gir deg en god klem med omsorg og varme.

chatrine sa...

Heisann!
"grattis" med nye sko;) Jeg har enda ikke kjøpt meg sånne. Men man skal aldri si aldri;)
Hos meg er det vintersko og støvler som gjelder...enda i allefall...
Skyene letner sånn litt, så det er håp for litt lettere sko-tøy snart;)
Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

Donna sa...

Everyone here in the US has a pair of those things!! Pretty blue!! Happy day sweetie!hughugs

Turid sa...

Takk for kommentar--- ha ha tror du ikke at æ også har slike "nydelige sko" , lime grønn.
Helt herlige å gå i, med ull lester passer de også godt å spring ute med her, når gårds veien er ny brøyta iallefall. Og været er det ikke noe vi kan gjøre noe med, og godt er nå det , hva tror du om vi skulle hatt det å vært uenige om , itillegg til alt det andre vi mennesker krangler om.

Noralill sa...

Gratulera med nye sko! Eg er einig med deg, synes ikkje dei var fine når dei kom, men veit dei er utruleg gode og lette på foten! Eldstejenta har eit par som eg tjuvlånar rett som det er... fin farge på dine iallefall...Klem

eie sa...

Fint at du synes skoene er god å gå i da,jeg har også sagt at jeg ikke skulle kjøpe slike sko,de er ikke så fine å se til,men det spiller vel ingen rolle om de er gode å gå i.Så kansje de dukker opp på min fot også.Vil ønske deg en god torsdag.

-Mitt lille rede- sa...

Hei!
Kjekt med nye sko da, den fargen var jo kjempefin. Jeg har heller ikke kommet så langt å kjøpe meg slike, men har tenkt tanken mange ganger, men har ikke funnet noen med fin farge enda, men kanskje jeg finner maken som dine?! :-)

Ser lenger ned her at det er 1 år siden du mistet mannen din. Varme tanker og medfølelse går til deg. Det har sikkert vært et veldig tøft år. Èn dag møtes dere igjen.

Klem fra Lene

Leigh sa...

The clogs are a pretty color, blue!

Anonym sa...

Tusen takk for koslige kommentarer.-Du har så mye fint og koslig på siden din--alltid like spennende å komme på besøk.

Bestemor-Aud sa...

Tenk, også vi kjøpte slike da vi var i Israel - ekte Crocs som er en god del billigere der! Min mann bruker dem daglig, men jeg ga bort mine til min eldste datter, da hun hadde så lyst på dem (og jeg syntes farven var litt trist: svart - var det eneste de hadde igjen i min størrelse.)
Ellers er jeg innom av og til og besøker bloggen din - mellom slagene her! Alltid noe godt å hente! Takk skal du ha for de gode ordene på min blogg i dag også!

Anonym sa...

Hej igen Lille meg. Så er jeg på igen med min blog. Klem herfra ;-)

Ella sa...

Diss skoene ser så klumpete ut.
Var veldig i tvil først om jeg skal ha slike ...
Må er jeg lykkelig eier jeg også. Mine er i "gull"
Takk for kosleig komentar hos meg.
Ha en fin kveld og morgen dag.
Klem fra meg :)

VELKOMMEN TIL MIN BLOGG. TAKK FOR AT DU SER INNOM.
VELCOME TO MY BLOG! THANK YOU FOR VISITING ME!