Dato og tid.

Land som besøker meg i dag.

lørdag 16. februar 2008

Awarder.

Jeg fikk den øverste awarden fra Donna. Det står på hennes blogg at den skal
gis videre til 5 nye. Det er så mange som fortjener den. Men jeg vil plukke ut
Forgjengelige Ting, Eie, Lene, Ella og Nunne.

11 kommentarer:

Lene sa...

Heeei :) Så skjønn og god du er :) tuuusen , tusen takk :) Det er alltid såå hyggelig å bli satt pris på. Men så har jeg jo alltid det største problemet med å gi awarder videre... Skulle aller helst vandret rundt her inne og klistret en inn på hver eneste blogg. Og du skal iallefall ha den igjen, kjære deg. Virkelig en blogger with purpose :)

Ha en fortsatt fin kveld - var bare en kjapp tur innom bloggen og skrev en hilsen til dere andre i min egen kommentarboks. Deilig laksemiddag her nå snart. Vi er barnevakter for barnebarnet, og hun har akkurat lagt seg :)

God klem til deg :)

Berit sa...

Ville bare innom å ønske deg en god helg.

Det var en kjempeflott lysekrone du viste i innlegget under!

Nunne sa...

Tusen takk! Min første award, jeg har nesten ikke oppfatta hva det er engang, så NY og FERSK er jeg i blogglandia. Men nå er jeg altså beriket med den fine saken oppi høyre hjørnet som jeg har fått fra DEG! Hjertelig takk! Syns dette var artig på en lørdagskveld.
Gud velsigne Lille meg tilbake!

Forgjengelige ting sa...

Tusen takk igjen Lille Meg! Du overøser meg med award'er! Såå koselig da!
Kjekt å ha deg som venninne og bloggevenninne og beslektede-sjeler-venninne :)
God søndag!!

eie sa...

Tusen takk for Awarden du ga meg
Lille meg

Ella sa...

Hei min venn.
Hjertelig takk for enda en award fra deg .. Takk for DU er du.
Ha en fin søndagskveld

eba sa...

Gratulerer med awarder igjen! :) Og tusen takk for kommentar, og link til en fantastisk kort-blogg! Den skal jeg merke meg. Tusen takk for omtanken!

*klemz*

Lene sa...

God kveld i stova :) Hehe, vet du - jeg synes dette var moro selv. Og moro om også andre vil gjøre det samme. Lage en nøtt eller sannhet konkurranse om litt sprøe ting de har gjort i livet :) Så moro at dere var så mange som deltok :)

Her har vi hatt en deilig helg med barnebarnet - og gått laaang tur i dag :) Blitt lite bloggtid, men tar det igjen :) Full fart i morgen og på tirsdag, så neimen om jeg vet om jeg rekker nytt innlegg da - men skal få med meg awarden din i neste innlegg. En kjempekoselig award, forresten. Tusen takk igjen :))

Håper du har hatt ei god helg, du og :) Ny uke - og nye muligheter i morgen! Men jeg tror ikke jeg skal finne på så veldig mye sprøtt da, hihi ;)

Ha en finfin kveld - og god klem fra meg :)

Marie sa...

Gratulerer med awardar! Eg fekk også ein frå Rune. Eg synest det er vanskelg å gje vidare, det er så mange fine bloggar. Å velje nokre framfor andre er ikkje enkelt. Eg får tenke litt ein dag eller to.

Takk for koseleg kommentar hos meg. Ha ei fin ny veke :)

Tove sa...

Hei! Innom for å ønske deg en fin uke. Denne uka skal jeg ha fri fra jobben torsdag og fredag og vi drar til hytta på Kongsberg. Der er det 1/2 m snø mens her er det vårlig uten snø. Uansett vær så koser vi oss bestandig på hytta.
Gratulerer forresten med flere Award'er.

Lille meg sa...

Tusen takk for alle hjertelige kommentarer! Det varmer!
Dere fortjener alle og enhver en blomst. Takk for at dere fins der ute!

VELKOMMEN TIL MIN BLOGG. TAKK FOR AT DU SER INNOM.
VELCOME TO MY BLOG! THANK YOU FOR VISITING ME!