Dato og tid.

Land som besøker meg i dag.

søndag 17. august 2008

Her er gjengen som var på tur.


Jeg scannet bildet over på PC'n. Det ble ikke
like bra som originalen. Skjevt ble det også,
men her er vi allfall. Fotografen var bussjåføren.

Posted by Picasa

13 kommentarer:

Turid sa...

Lystig gjeng på tur, har nok hatt det trivelig etter bildene å bedømme.
En fin søndag til deg!

~~Randi~~ sa...

Da har jeg sett og lest meg gjennom turen du var på - flotte bilder, ser ut som dere har ahtt det strålende! Skikkelig trønderbart på sjåføren, ja! Hvor er du på bildet, da? Fiiin søndagskveld til deg. Klemmer**

eba sa...

Oj, litt av en tur du hadde vært på! Sett mye og opplevd mye! Hehe, måtte smile av trødnerbarten... den var solid! ;)
Takk for koselig kommentar hos meg. Ha en fin uke!

eie sa...

Bilde ble bra det.

Natta klem.

Forgjengelige ting sa...

Endelig fikk jeg tid til å scrolle meg gjennom denen flott turen dere har vært på!! Det var kjekt å få en slik fyldig oppdatering. Jo da, dere var lik dere på bildet!!
Så mååå meg også kommentere den trønderbarten, for den var virkelig noe å ta tak i :D :D

Marie sa...

Kven av desse damene er deg da?

-Mitt lille rede- sa...

Hei på deg!
Og tusen takk for kommentar på bloggen min, er veldig treig med å svare...Dagene går i ett, og har nok ikke hatt så god tid til å være innom bloggene i det siste.
Ser du/dere har hatt en fin tur, mange flotte bilder her. Stilig med det museet da! Helt utrolig at de får det til. Som jeg sa til Eie, så har jeg vært på en 4 dagers tur til trøndelag med familie, så da var jeg nok ikke så langt unna dere :-) Skal legge ut bilder snart.

Klem fra meg så lenge

hjemme bra sa...

Hei. Jeg visste ikke at du hadde vært på tur, jeg. Ser ut til å ha vært en skikkelig flott tur! Dere fikk se mye spennende. Utrolig flotte de trefigurene på Fløtermuseet. Hadde likt å hatt en slik til pynt i stua mi.

Og middagsbildene var til å få vann i munnen av :-)

Ønsker deg en god uke videre.

Besta sa...

Så ungdommelig og søt du var... Du sier jeg kan hente award hos deg... vet ikke hvilken for du har to som jeg ikke har. Klem fra besta. PS takk for hyggelige komentarer.

Donna sa...

Sounds like you had fun!!hughugs

Daisys home sa...

Hei og tusen takk for koselig kommentarer på bloggen min.Ja hyggelig og oppdage at det er flere trøndere her.Har nå også vært på besøk i din fine blogg.Ser ut til å ha vært en fin tur som dere hadde.Ha en fortsatt fin dag.

Noralill sa...

Ser ut som ein kjempeartig tur med masse spennande stopp undervegs! Har lese litt nedover og det ser ut som de har hatt det kjekt!

Ha ein fin dag vidare!

Fjordheim sa...

Bilde ble bra nok det. Koselig med slike minner.

Nei du, det er ikke mange skatter på det loftet mitt, desverre. Skulle jo ønske det. Men det er nok mest bøker, div papir, gamle blader, sko, klær, kofferter, møbler som skulle vært kastet og ting etter ungene. Leker, skulesaker o.l.
Men det hender noen som ikke kjenner til systemet mitt er opp der å ser etter noe. Og da blir mange ting endevendt. Så til slutt går det ikke ann å finne noe. I tillegg var det for ca et år siden en gutt her som tømte utover flere esker med div småting som mine unger har ryddet bort. Han syns jo det var spennende. Men det resulterte i at det fløyt av leker der oppe.
Så dette er en jobb jeg skulle gjort for et år siden. Men det blir vel gjort nå. Ble ikke noe på meg i dag. Det kom på noe annet. Men en får prøve igjen i morgen.
Ha en flott ettermiddag :)

VELKOMMEN TIL MIN BLOGG. TAKK FOR AT DU SER INNOM.
VELCOME TO MY BLOG! THANK YOU FOR VISITING ME!